Un bun prieten si fost coleg m-a solicitat sa ajut un grup de elevi de liceu, la constructia unui robotel. Raspunzand solicitarii, am fost placut surprins sa constat ca exista elevi de liceu cu astfel de preocupari. Stiam ca tara noastra e plina de copii minunati, care merita sansa la o viata mai buna. In foarte scurt timp m-am decis, hotarandu-ma sa ii sustin. Am considerat ca e bine sa ma implic, acesti copii merita sa fie sprijiniti si sa ajunga viitori campioni.

Constructia unui robot nu este un lucru usor, dar sper ca, implicandu-ma, sa ofer un sprijin real echipei si sa ma motivez si eu in a invata lucruri noi. Totdeauna mi-au placut provocarile, mai ales cele tehnice. Consider ca este o ocazie si pentru mine. Elevii au pornit constructia robotului bazandu-se pe un kit REV. Un controler specializat, echipament pe care nu l-am mai intalnit. Totul este nou si facinant chiar si pentru mine.

 

Robotelul copiilor

One thought on “Robotelul copiilor

  • 08/02/2019 la 10:45
    Legătură permanentă

    Mulțumesc mult că ai sprijinit acei tinerei la început de drum… Cred că aici în orășel nimeni nu ar fi putut să o facă mai bine…mă refer la sponsorizarea cu partea tehnică şi logistică…la cheş….sunt firme puternice care pot face acest lucru…m-a mirat însă faptul că nu ai fost menționat la sponsori sau colaboratori….oricum ați făcut treabă bună împreună, felicitări !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *