Sa ne opunem virusului Covid19

Buna ziua, ma numesc Marcu Marius. In acest film va prezint un aparat pentru aerosoli.

Datorita situatiei actuale, generate de raspandirea acestui virus nou, coronavirusul pornit din China, care actioneaza in voie pe tot globul, ma refer la Covid19, ma gandesc ca ar putea fi util in prevenirea infectarii si impiedicarea raspandirii Covid19. Vreau sa va vorbesc despre beneficiul aerosolilor, in special vreau sa va prezint beneficiile microparticulelor de sare asupra sanatatii plamanilor nostri. In salina sau la malul marii, aspiram microparticule de sare, adica clorura de sodiu, direct in plamani. Indelungul anilor s-a dovedit efectul benefic asupra sanatatii.

Pentru obtinerea acestui efect benefic, sunt facute aparate portabile, care produc aerosoli de sare sau alte substante. Dar sunt scumpe si nu toata lumea isi permite procurarea unui astfel de aparat. Daca nu stiati, vreau sa va informez ca se poate beneficia de acest efect asupra plamanilor si asupra sanatatii, intr-un mod ieftin, acasa, in confortul si siguranta locuintei proprii. Pentru aceasta, avem nevoie de un aparat simplu, ieftin si la indemana tuturor.

Descriere dispozitiv.

Aparatul este compus dintr-un recipient, eu am propus un borcan de muraturi. In acest recipient se pune sare uscata, sare curata, adica sare din mina, cat mai neprocesata, sare pentru muraturi, sare fara iodura de potasiu si alti aditivi. Sarea se usuca foarte usor intr-un ibric sau o cana metalica, direct pe aragaz. Este foarte important ca sarea sa fie uscata, doar daca este bine uscata produce praf fin prin agitare. Din cand in cand cand, se constata ca nu se mai produce praf la agitare, se repeta procesul de uscare, proces care si purifica sarea.

In capac se aplica doua gauri, intr-una din gauri se introduce un tub prin care se aspira aer din recipient, pe a doua gaura va intra aer proaspat in recipient. Eu am folosit un furtunas, cu ajutorul caruia aspir aerul cu praf de sare.

Cum se foloseste?

Foarte simplu: se agita recipientul, se asteapta cateva secunde, astfel particulele mari se aseaza, apoi se aspira direct pana in adancul plamanilor. Eu folosesc aceasta metoda ori de cate ori simt ca incearca sa ma prinda o raceala.  Trebuie sa fim atenti sa nu facem exces. Consider ca este suficient una sau doua aspiratii profunde. Eu fac cam doua aspiratii, de doua ori pe zi, dimineata si seara. Niciodata nu a fost nevoie sa fac tratament mai mult de trei zile.

Sper sa fie de folos la cat mai multa lume.

 

 

Poate va intereseaza Baghete polistiren   Stucatura polistiren

Lupta cu Covid19

Un comentariu la „Lupta cu Covid19

Comentariile sunt închise.