Producem arcade polistiren si baghete decorative pentru amenajari exterioare; partea curba se potiveste perfect cu partea dreapta. Imbinarile trebuie finisate cat mai bine inainte de zugravire. Se pot zugravi fara probleme cu orice vopsea pe baza de apa. Noi recomandam vopsea lavabila.

Pentru sali de evenimente, restaurante etc., producem toata gama. Producem si muluri din polistiren frezate. Asiguram la cerere montaj profesional, atat pentru amenajari exterioare cat si pentru amenajari interioare.

Efectuam lucrari de amenajari exterioare si interioare, dupa schita ori proiectul realizat de arhitectul sau designerul dumneavoastra. Pentru usurarea montajului, confectionam terminatii bagheta pentru orice model.

Doriti sa fiti originali, sa schimbati ceva in aspectul casei dumneavoastra fara prea multe costuri sau bataie de cap ? Va oferim noi solutia!
Ne face o deosebita placere sa va prezentam
profile din polistiren extrudat.  Profilele noastre sunt rezistente, usor de manevrat si cu  o aplicare ce necesita o minima indeminare.

Cum se aplica ?

Foarte simplu. Se taie dupa preferinte, apoi se lipesc cu adeziv de polistiren direct pe perete, in jurul ferestrelor, usilor, creand rapid un design deosebit. Nu necesita pregatire speciala, cu putina rabdare si atentie, deveniti un meserias de invidiat. Imediat obtineti infrumusetara locuintei dumneavoastra. Dupa lipire in pozitiile dorite, se chituiesc cu adeziv polistiren sau silicon, apoi se zugravesc cu vopsea lavabila.

Cum comand ?

Comanda se face , direct prin magazin online, personal la sediu, prin telefon la unul din numerele afisate sau prin e-mail. Realizam model personalizat dupa desen (schita). Lungimea baghetei este 120 cm , latimea poate varia la cerere de la 3 cm la 90 cm.

Placare fatade cu polistiren. Elementele sunt executate din polistiren extrudat si sunt acoperite cu sort de nisip. Au lungimea de 120 cm. Pretul este pe element.
Indeplinesc si functia de izolare termica. Realizam elemente dupa specificatiile clientului, cu grosimi pana la 140 mm.
pagini similare Marcu Marius  MHV