ARCADA POLISTIREN, ARCADE ORNAMENTALE

Arcada, Element arhitectural format din unul sau mai multe arce si din elemente care le sustin (coloane, stalpi, ziduri).  Arcada polistiren are doar rol decorativ. Se realizeaza doar pe baza de comanda si sunt produse din polistiren extrudat (XPS), care poate fi acoperit cu un strat intaritor. Pe site-ul www.riz.ro puteti comanda online ARCADA POLISTIREN, pentru orice model de bagheta.

   Producem pe comanda: Arcada polistiren extrudat, Profile decorative din polistiren pentru exterior, Profile din polistiren pentru fatada,  elemente decorative  din polistiren extrudat la cele mai bune preturi.  Folosim materiale de calitate superioara, produsele sunt  garantate de catre firma noastra.  Arcadele sunt realizate din polistiren extrudat foarte dens. La cerere sunt acoperite cu un strat mineral , alcatuit din rasini si sort de nisip.  Crusta sporeste rezistenta impotriva socurilor mecanice si confera o aderenta marita pentru vopseaua ce urmeaza a fi aplicata la final. Crusta protejeaza impotriva intemperiilor si razelor ultraviolete.
 

  Pervaz Din Polistiren

Oricare model de bagheta il putem face la dimensiunile potrivite pentru pervaz. Pentru pervazul din polistiren realizam si terminatii pentru capete. Realizam toata gama de profile decorative pentru fatade.
 

 Soclu Din Polistiren

Producem soclu din polistiren cu picurator, pentru a evita scurgerile de praf cand ploua.
La montaj trebuiesc urmarite cu atentie liniile, mai ales cele lungi. Lipirea sa fie cat mai buna, la fel se urmareste si verifica atent fiecare imbinare, rostuirea, astfel incat dupa vopsire sa nu se vada nimic. Unde se considera necesar, se aplica holsuruburi, direct prin bagheta. Se strang un milimetru sub nivelul baghetei. Reparatia se face foarte usor.
Dupa zugravire totul devine frumos, nici urma de imbinari sau defecte.
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice lamurire. Va stam la dispozitie.