Baghete polistiren extrudat           MAGAZIN

   Baghete cu aplicabilitate in finisaje exterioare si interioare. Sunt elemente de finisare moderne, ornamentale, care schimba farmecul incaperilor si contureaza placut exteriorul locuintei. Permit realizarea unor decoratiuni complexe de calitate superioara in foarte scurt timp si cu o minima indeminare. Materialul este foarte rezistent la intemperii.

 

     Ancadramente Finisate din polistiren

   Producem si o gama superioara de baghete, baghetele finisate. Sunt realizate din acelasi material, dar au aplicat un strat de rasina si sort de nisip. Aceasta crusta le mareste substantial rezistenta la intemperii, la actiunea razelor ultraviolete, precum si rezistenta la actiuni mecanice. In codul acestor baghete apare litera F, de la finisate.
Baghetele  au lungimea 120 Cm. La cerere, producem si la alte lungimi. Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid.  

 

   Baghete decorative banda led

Baghete cu canal pentru mascare banda led. Se monteaza foarte usor. Permit iluminari discrete, difuze, cu diverse culori, care pot fi schimbate foarte usor. Lumina si coloarea poate fi programata.
Trimiteti o cerere de  oferta pentru reperele si dimensiunile care va intereseaza. Executam  baghete din polistiren extrudat incepand cu dimensiuni miniaturale pana la  dimensiuni foarte mari.
       Producem orice sectiune ca si forma, precum si ca dimensiune!

Un comentariu la „Baghete Polistiren

  • 18/01/2019 la 12:13
    Legătură permanentă

    Se lucreaza foarte eficient cu aceste baghete chiar daca nu esti „meserias”. Imediat am schimbat imaginea locuintei, curat si elegant. Am pus si baghete pe colt, a iesit excelent, sunt foarte multumit.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *